Besplatno proricanje ciganske karte

proricanje ciganske sudbine

Iako se ne zna kada i gdje su točno nastale, ciganske karte su do današnjih dana ostale jedan od omiljenih i najčešće korištenih  duhovnih alata za proricanje sudbine. Ciganske karte imaju svoju energiju i svoje značenje kroz čije otvaranje i čitanje dolazimo do važnih spoznaja. Od rasporeda karata u otvaranju i njihove međusobne povezanosti u cjelini, dobivamo odgovor na pitanja koja smo postavili. Besplatno proricanje sudbine ciganske karte može se napraviti kroz različite tehnike. Ono što ga čini jedinstvenim je jednostavnost, ali i veoma zanimljiva značenja kao odgovori na postavljena pitanja. Značenje svake karte ovog drevnog sistema kroz koncept besplatno proricanje sudbine ciganske karte je slijedeće:

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte:

Novac – ova karta se odnosi na finansijski učinak i materijalno blagostanje. Ukoliko je okružuju dobre karte to ukazuje na period materijalnog poboljšanja i prosperiteta. Ukoliko je okružuju loše karte to osobi govori o financijskom gubitku, krahu, kreditima. Često udružena sa određenim kartama ukazuje na prisustvo negativne energije koja je napravljena osobi kako bi došlo do materijalne stagnacije i gubitka financijskog prosperiteta.

Poruka – ova karta se odnosi na određenu poruku koja može biti veoma važna u području karijere i uspješnosti pri preuzimanju novih poslovnih poteza. Okružena lošim kartama daje destrukciju i moguću štetu.

Neprilika – ova karta ukazuje da je vrijeme briga i otežanja, ali i dosta neriješenih životnih pitanja. Okružena lošim kartama odnosi se i na veliko razočarenje i tugu. Ona je simbol pada samopouzdanja.

Udovica-ova karta simbolizira veliku tugu, odlazak određene osobe iz našeg života, kao i mnoga razočarenja i stresove. Karta Udovica također predstavlja i probleme sa začećem, nemogućnost ostvarenja majčinstva. Okružena lošim kartama predočava ogovaranje, tračeve, magijsko delovanje, dolazak tužnih događaja. Karta predstavlja udovice i raspuštenice.

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte: Kuća – karta koja označava mjesto gdje živimo ili mjesto gdje radimo. Vrlo često može prikazati način života osobe i njenu komunikaciju sa ukućanima.

Okružena negativnim kartama predstavlja period svađe, ljutnje i gubitka materijalnog u domu.

Vjenčanje- simbolira ceremonije poput zaruka, ali i svih vrsta radosnih svetkovina. Okružena negativnim kartama predstavlja kraj braka i rasulo među partnerima.

Bolest – ova karta ima težak utjecaj i kao što sam naziv kaže nagovještava dolazak bolesti koja može biti povezana sa genetskim predispozicijama ili teškim karmičkim utjecajima. Njezin utjecaj će biti umanjen ukoliko je okružuju vesele i pozitivne karte, ujedno naglašavajući brzo ozdravljenje. U sprezi sa teškim i negativnim kartma može ukazivati na dugu bolest čiji će ishod ovisiti i o ostalim kartama.

Pismo – Ova karta se odnosi na dolazak lijepih vijesti. Pismo je pokazatelj ugodnih razgovora koje će osoba voditi i od kojih će imati veliku dobit. Okružena negativnim kartama ukazuje na novosti koje će imati teški, možda i nepovoljan sadržaj  za samu osobu.

Iznenadna sreća-predstavlja neočekivanu radost u našem životu. U čemu će se radost iskazati ovisi o kartama iz okruženja. Ukoliko su u blizini karte sa negativnom simbolikom, tada se odnosi na tračeve i spletke osoba iz okoline koje su zavidne samoj osobi i njenom životom.

Udovac-Ova karta simbolira udovca ili razvedenog čovjeka. Karta Udovac je obilježje duboke, emotivne tuge koja može biti iz više razloga. Samoća je saputnik ove karte. Okružena negativnim kartama ukazuje na teške zdravstvene probleme i samoću tokom cijelog života osobe.

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte: Nada- je karta koja simbolizira naša vjerovanja. U otvaranju ukazuje na odlazak u daleku zemlju i dug ostanak. Okružena sa lošim kartama pokazatelj je pesimizma i stagnacije.

Posjet – ova karta označava goste ili komunikaciju sa dragom osobom. Ona također ukazuje na neočekivane događaje u našem životu. Kakav će biti ishod situacije ovisit će o kartama koje je okružuju. Ukoliko su to karte sa negativnom simbolikom tada se odnosi na razdoblje usamljenosti i očajavanja.

Misao-simbolira logiku, razmišljanje, nove planove i orijentaciju. Okružena lošim kartama govori o neiskrenoj osobi ili osobi koja obećava nešto što ne može ispuniti.

Poklon- Ova karta prikazuje darove. Sa nekim drugim kartama koje ju okružuju može označavati neočekivani dobitak naslijedstva ili iznenadnu prosidbu. Okružena lošim kartama govori o tome da ne treba puno vjerovati drugim osobama i njihovim praznim obećanjima.

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte: Oficir-je karta koja ukazuje da osoba više vremena mora posvetiti riješavanju poslovnih ili zakonskih obaveza, i to bez odlaganja. Ona se također odnosi na uniformirano lice ili dolazak važnih informacija. Okružena lošim kartama nagovještava probleme sa državom ili zakonima.

Želja- Ova karta simbolizira naše težnje, želje koje nisu ostvarene, ali i čežnju za određenom osobom. Okružena lošim kartama govori o samoći i čestim glavoboljama.

Ljubomora-u tumačenju ova se karta odnosi na zavist, strah od gubitka voljene osobe ili materijalnih dobara. Okružena lošim kartama simbolizira osobe koje su ljubomorne na nas.

Tuga- je karta koja predstavlja teške događaje koji nam tek dolaze. No, područje u kome će osoba biti tužna ili razočarana ovisi o ostalim kartama iz okruženja. Ukoliko su pored nje karte sa negativnom simbolikom, ona označava očaj i kletve.

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte: Sreća- je karta koja najavljuje dolazak radosnih događaja u naš život. Ova karta ukazuje  da se naše kolo sreće “zavrtjelo” i da neočekivana sreća stiže u naš život. Ovu kartu ne možemo kontrolirati jer sreća može zadesiti nekog neočekivano, kada se ni ne nadamo. Okružena lošim kartama govori o nedostatku zadovoljstva u životu, al i potreban oprez u poslovanju.

Dijete-Ova karta simbolizira moguću promijenu u našem životu; npr. trudnoću, ali i zabrinutost zbog određene situacije. Okružena sa lošim kartama ukazuje da moramo ozbiljnije sagledati svoj položaj, posebno ukoliko situacija ima veze sa emotivnim područjem.

Postojanost-predstavlja dolazak važnih događaja u našem životu na koje se ne može utjecati. Ovisno o tome koje su karte u okruženju, shodno tome će biti i ishod. U suštini, ova karta simbolizira sva dobra ili sva zla.

Ljubavnik-označava prijatelja ili emotivnog partnera. Ova karta ukazuje na to da osoba može započeti zajednički život sa voljenom osobom. No, ukoliko je okružena lošim kartama, otkriva muškarca koji vara ili nije potpuno iskren.

Lopovska karta nagovještava dolazak neočekivanih novosti koje će biti dobrog ili lošeg sadržaja, ovisno o okolnim kartama. Ona otkriva da je osoba bila štetna u materijalnom smislu, ali predkazuje mogući dobitak kroz kocku. Okružena lošim kartama može predstavljati kradljivce, provalnike i štetu od strane drugih ljudi.

Smrt-simbolira kraj i početak jednog ciklusa. Kroz koji segment će djelovati ova karta ovisi od ostalih karata kojima je okružena. Ukoliko su pored nje karte sa lošim značenjem, može govoriti o mračnim, teškim vremenima ili događajima koji osobi tek dolaze.

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte: Nešto novca-ova karta ukazuje na manju materijalnu dobit koja može doći od ženske osobe. Okružena lošim kartama simbolira veliku želju za materijalnim poboljšanjem, ali gdje sve počinje i završava samo na mislima, bez konkretnog djelovanja.

Gubitak-je karta koja se odnosi na štetnost, tegobu i otežanja. Simbolika karte gubitak može se manifestirati kroz kraj partnerstva sa voljenom osobom, poslovnim partnerima i slično. Ova karta ukazuje na dugu borbu onoga što želimo. Okružena lošim kartama predstavlja velike gubitke i mogući prekid dugogodišnje emotivne veze.

Ljubav-ova karta se odnosi na osjećaje srca. Veoma pozitivna karta potiće lijepe osjećaje i nježne riječi. Nadovezuje se na ljubavna pitanja i financijsku integraciju. Okružena lošim kartama oslikava pohlepnu i nezadovoljnu osobu.

Ljubavnica-oslikava prijateljicu koja je odana i može pomoći. Okružena lošim kartama simbolira ženu koja će zgaziti sve oko sebe kako bi došla do vlastitog cilja. Ovdje su mogući uplivi magije kroz žensku osobu.

Veselje-je karta koja ukazuje na razdoblje sreće, nagrada i zadovoljstva. Ukoliko je okružena kartama sa lošom simbolikom tada se odnosi na loše raspoloženje i razočarenje u određene osobe.

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte: Nesreća-odnosi se na splet loših događaja koji ne moraju biti povezani. Kad je okružena lošim kartama pojačava se njezin negativan utjecaj, ali nam isto tako poručuje da u svakoj nesreći može biti i sreće.

Neiskrenost-ova karta simbolira loš odnos u obitelji ili loše okruženje. Okružena negativnim kartama govori da ljudi iz okoline svojim negativnim postupcima izazivaju konflikte u domu same osobe, kao i mnoge tjeskobne situacije.

Neprijatelj-označava teškoće u mnogim sferama života, ujedno upozoravajući na oprez. Okružena negativnim kartama predstavlja skrivenog neprijatelja koji ima loše namjere.

Putovanje-je karta koja se odnosi na potencijalna putovanja ili dolazak neočekivanih gostiju iz daleka. Okružena lošim kartama simbolira neugodnu vijest iz daljine ili probleme u saobraćaju.

Vjernost- predstavlja odanu i iskrenu osobu koja će vam uvijek pomoći. Također nam predočava da moramo više pažnje posvetiti svom kućnom  ljubimcu, ukoliko ga imamo. Okružena lošim kartama označava da će vam vjerni prijatelj okrenuti leđa.

Sudac- označava kartu koja poručuje da je došlo vrijeme kada moramo donjeti važne životne odluke. Ona nam predočava i uspješan završetak sudskog spora. Okružena lošim kartama upozorava na moguće probleme sa sudom i državnim organima.

Besplatno proricanje sudbine ciganske karte: Svećenik – simbolizira pomoć važnog i utjecajnog čovjeka, ali i savijet od mudraca ili duhovnjaka. Okružena lošim kartama odnosi se na nemogućnost da se riješi određena situacija sa zakonom, kao i nedostatak prijateljske podrške i pomoći.

Besplatno proricanje ciganske karte

 • Available

  Ela / Kod 151

  Astro savjetnik je zauzet

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Vesna / Kod 05

  Astro savjetnik je slobodan

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Maja / Kod 04

  Astro savjetnik je slobodan

  Tehnike: TAROT, VIDOVITOST, VISAK, SUDBINSKE KARTE, SKIDANJE UROKA, NUMEROLOGIJA, ENERGIJA NA DALJINU, ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE, ANĐEOSKE KARTE

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Tara / Kod 106

  Astro savjetnik je slobodan

  Tehnike: TAROT, REIKI, BIOENERGIJA, ANĐEOSKE PORUKE, KUGLA, VISAK

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Ramona / Kod 104

  Astro savjetnik je zauzet

  Tehnike: TAROT, REIKI, ANĐEOSKE PORUKE, RAZGOVORI

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Nives / Kod 20

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, SUDBINSKE KARTE, TAROT

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Goran / Kod 27

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ENERGIJA NA DALJINU, RAZGOVORI

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Iva / Kod 03

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, CIGANICE, LENORMAND KARTE, VISAK, VIDOVITOST

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Mimi / Kod 76

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ANĐEOSKI TAROT, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA, VISAK, ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE

  Broj telefona: 064/628-628

  (tel:6,99 - mob:8,41 kn/min)

 • Available

  Marko / Kod 112

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Hela / Kod 85

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT KARTE, NUMEROLOGIJA, PRUŽANJE ENERGIJA NA DALJINU

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Bruna / Kod 94

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, CIGANICE

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Rina / Kod 24

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ENERGIJA NA DALJINU, MAGIJSKI RITUALI

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Ida / Kod 19

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, SVJETLOST DUŠE, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE KARTE, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min

 • Available

  Ariela / Kod 06

  Astro savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: PRORICANJE I SAVJETI IZ RAZNIH PODRUČJA, TAROT, NUMEROLOGIJA, VISAK, RAZGOVORI, ENERGETSKI TRETMANI NA DALJINU

  Broj telefona: 064/579-579

  Cijena: tel 3,49 kn/min, mob 4,78 kn/min