Proricanje sudbine kartama

Proricanje sudbine kartama

Svijet mistike i tajni za mnoge je ljude uvijek bio impresivan. Od davnina je svaki čovjek želio saznati šta ga čeka, što je to nepoznato što se krije u budućnosti. Proricanje sudbine oduvijek je davalo odgovor na takva pitanja. Razne tehnike i metode proricanja su korištene kako bi se došlo do pravih odgovora. Međutim, proricanje sudbine kartama, koje ima tradiciju kroz vijekove, je uspjelo opstati do današnjeg dana zahvaljujući posebenoj energiji koja je u njima skrivena, ali i točnosti pri proricanju sudbine.

Proricanje sudbine kartama se vršilo pomoću različitih špilova, mnogobrojnih tehnika i načina otvaranja, a cilj je uvijek bio samo jedan – doći do nepoznatog i otkriti buduće događaje.

Za proricanje sudbine kartama korišteni su raznovrsni špilovi, poput mađarica, ciganskih karata, tarot karti, ali i mnogih drugih. Proricanje sudbine kartama nam otvara vrata spoznaje budućnosti, sadašnjosti i prošlosti na jedan sasvim novi način. Karte nam mogu dati objašnjenje za teške situacije iz prošlosti, a ujedno ukazati i na sve elemente vidljivog, ali i nevidljivog. Karte nam otkrivaju tko su naši pravi prijatelji, skriveni neprijatelji, postoje li magijski predmeti u našem domu, ali i što nas to čeka u bliskoj budućnosti. Kombinacije karata u tumačenju nam ukazuju na to kako da izbjegnemo određene situacije i koga se iz svoje blizine trebamo čuvati. Pitanja vezana za brak, bračnog suputnika/suputnicu, mogućnost potomstva, linije braka u budućnosti, karte nam otkrivaju kroz svoje mistične slike. Svako životno područje obilježeno je određenom kartom, čiju će nam simboliku otkriti tumač karata.

Proricanje sudbine kartama tehnike i načini:

Proricanje sudbine kartama se može vršiti na tradicionalan način klasičnim kartama za igranje, ili nekim drugim, određenim špilom. U vrijeme suvremenog i dinamičnog načina života, karte se tokom proricanja ojačavaju određenim energetskim alatima kako bi se došlo do što potpunijih odgovora. Najčešće se koriste različiti kristali koji doprinose poboljšanju tumačenja, ali i anuliranja svega onoga što je negativno.

Kada želimo saznati kakva će nam godina biti ili posebno svaki mjesec i dan u godini, možemo se koristiti proricanjem kartama. Sudbina se piše svakoga dana i zato je proricanje sudbine kartama jedinstveno i uvijek neponovljivo. Karte tokom otvaranja imaju svoje mistično značanje, u sebi sadrže dio kozmičke energije, dajući nam odgovore iz viših sfera.

Proricanje sudbine kartama nam donosi nova i važna saznanja od kojih neka mogu biti od velikog značaja. Možda nam sve veći izbor špilova, knjiga i internet stranica ukazuju na to koliko je proricanje sudbine kartama postala neophodnost suvremenog društva.

Proricanje sudbine kartama može razjasniti mnoge situacije iz života pojedinca, kao i specifična područja koja nas zanimaju. Svaka kombinacija objašanjava određene sudbinske aspekte i daje mogućnost razumijevanja složenih međuljudskih odnosa. Proricanje sudbine kartama jedan je od najboljih načina da sagledamo svoj život iz drugog ugla i saznamo istine koje su  duboko skrivene od nas.

Proricanje sudbine kartama